Asuminen perustuu vuokrasopimukseen. Maijalassa ja Osmolassa vuokran määrä vaihtelee 252,35  ja 560,55 euron välillä asunnon koosta riippuen. Maijala-talon pienimmät yksiöt ovat 24,5 neliön suuruisia ja Osmola-talossa suurimmat kaksiot 55,5 neliöä, jotka sopivat mainiosti myös pariskunnalle. Erkkilän vasta remontoiduissa asunnoissa vuokra on hieman kalliimpi.

Asukkaamme asuvat yksityiskodeissaan ja voivat siten hakea Kelalta eläkkeensaajan asumistukea sekä eläkkeensaajan hoitotukea (ei tulosidonnainen).

Vuokran lisäksi asukkaat maksavat Maijalassa ja Osmolassa kuukausittaisen perusmaksun 101 euroa, jolla katetaan kustannuksia kaikille asukkaille tarjottavista palveluista mm. yhteisten tilojen käyttö, yhteiset tapahtumat ja toimistopalvelut. Maijalassa ja Erkkilässä asukkaat maksavat itse myös sähkö- ja vesimaksun.

 

 

Asukas voi asua itsenäisesti tai ostaa erilaisia tarvitsemiaan jokapäiväiseen elämiseen liittyviä palveluja, vaikkapa turvallisuutta tuovan käynnin aamulla tai illalla, tai lääkehoidon onnistumisen varmistamiseksi.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm. siivous-, kylvetys-, pyykki-, ateria-, asiointi- ja turvapalveluja, ostettavissa joko yksittäin tai valittavissa valmiista palvelukokonaisuuksista.

Asukkaalla on luonnollisesti yksityiskodissaan omat huonekalut ja henkilökohtaiset tavarat.